Sådan ser verden ud her fra min plads

21. oktober 2015

POP-UP-CAMP på Fanø for Bedsteforældre og Børnebørn - 5 dages oplevelser

Fanø ferietilbud til Bedsteforældre & Børnebørn i uge 26 i 2016
Inviter dine børnebørn til Fanø fra d. 27. juni til 1. juli 2016 og giv dem en ferieoplevelse, de aldrig glemmer i den første uge af skolernes sommerferie. 
-Det kan også være dine venners børn du tager med.

Vi mødes mandag til og med fredag fra 10.00 til cirka 17.00 (13-19.00 onsdag)  til leg og læring rundt på vadehavsøen Fanø, i en del af UNESCO’s verdensarv. 
Vi tilpasser aktiviteterne til de aldersgrupper, som tilmelder sig, og vi bliver også nødt til at tage hensyn til vejret.  Vi skal sammen gå på opdagelse i Fanøs flotte og spændende natur, og vi skal lære af og med hinanden. Forældrene har slet ingen adgang
Indholdet er blandt andet følgende:
Gå, cykle og køre rundt på opdagelse ved og i Vadehavet, på et orienteringsløb, lave kreative ting og høre spændende historier, lave digitale fortællinger i blog/film-form, sælsafari, tage på fuglejagt, spille spil og petanque, bade sammen i Vesterhavet eller i Swimm West i Esbjerg, lave mad på bål og de seje får muligheder for at overnatte i en shelter. Det er godt hvis I har cykler / cykelanhænger med for vi skal på små cykelekspeditioner (Også muligt med bil).

Vi spiser frokost sammen 4 dage, og én aften spiser vi aftensmad sammen.
I skal selv sørge for overnatning, og der findes både dyre, mellemdyre og billige overnatningsmuligheder i form af sommerhuse, hytter og telte på Fanø, og vi hjælper gerne med at finde den rette indkvartering.

Prisen er for 5 dage med alle aktiviteter, frokost og en gang aftensmad og lidt snack: 
En voksen og et barn 925 kr, - efterfølgende voksen 425 kr eller barn 300 kr.  
Ekstra udgifter kan være gruppeentre fx til badeland, museum i tilfælde af regnvejr og lignende ting i Esbjerg/Fanø. 
Et barn under 3-4 år betaler 200 kr. til mad, da vi tænker børnebørnene skal have en hvis alder, for at være med. Men det er op til jer.


Vi der står bag: 
Anne-Kirstine (lærer, it-projektleder og bedstemor), 
Mads Thybo (lærer og journalist og bedstefar).

Yderligere oplysning mobil 29262597 eller på e-mail fanoeplus@mail.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar