Sådan ser verden ud her fra min plads

9. december 2016

PopUpHøjskole 2017 på Fanø for bedsteforældre og børnebørn

Fanø ferietilbud til Bedsteforældre & Børnebørn i uge 26 i 2017
Inviter dine børnebørn til Fanø (- eller omvendt) fra søndag  d. 25. juni til og med d. 28. juni 2017 og giv dem en ferieoplevelse de aldrig glemmer, i den første uge af skolernes sommerferie. Forældrene har ingen adgang 😪Du kan også tage dine venners børn med på lejren.

Vi mødes søndag 25.6 17 til og med onsdag fra 10.00 til cirka 16.30 ( en dag til 19.00)  til leg og læring på vadehavsøen Fanø midt i Vadehavet som er UNESCO’s verdensarv. Udgangspunktet er Nordby og bl. a. aktivitetsområdet ved Fanø Skole. 
Vi tilpasser aktiviteterne til de aldersgrupper, som tilmelder sig, og vi bliver også nødt til at tage hensyn til vejret. 
Hvad skal vi lave:
Rundt på opdagelse ved og i Vadehavet, lave kreative ting og høre spændende historier, måske lave en digital fortælling i blog/film-form, på blomsterjagt, på bunkerstur, tage på fuglesafari, spille spil, rundbold og petanque, synge, bade sammen i Vesterhavet eller i Swimm West i Esbjerg, lave mad på bål og de seje får muligheder for at overnatte i en shelter. Det er godt, hvis I har cykler / cykelanhænger med for vi skal på små cykelekspeditioner. (Også muligt med bil).

Vi spiser fælles frokost sammen - og vi hjælper hinanden med at anrette maden.
I skal selv sørge for overnatning, og der findes både dyre, mellemdyre og billige overnatningsmuligheder i form af sommerhuse, hytter og telte på Fanø, og vi hjælper gerne med at finde den rette indkvartering. Vent med at finde et overnatningssted for der er masser af muligheder og vi sender jer nogle tilbud første på året.

Prisen er for fire hele dage med alle aktiviteter, frokost og en gang aftensmad og lidt snack: 
En voksen og et barn 950kr, - efterfølgende voksen 450 kr eller barn 300 kr.  
Ekstra udgifter kan være gruppeentre fx til badeland, museum i tilfælde af regnvejr og lignende ting i Esbjerg/Fanø. 
Et barn under 3-4 år betaler 200 kr. til mad, da vi tænker børnebørnene skal have en nogenlunde alder, for at være med. Men det er helt op til jer.


Vi står bag: 
AK (lærer, projektleder og bedstemor), 
Mads Thybo (lærer og journalist og bedstefar). Og vi har prøvet det før 😃

Yderligere oplysning mobil 29262597 eller på e-mail fanoeplus@mail.dk
Ingen kommentarer:

Send en kommentar