4. juli 2018

PopUpHøjskole 2018 Fanø onsdag Del 9

Aftensmad over bål med fisk på mange forskellige måder. 
MEN der var netop nu indført total bål og kulgrill forbud på Fanø i forgårs, så nu skulle vi tænke alternativt til den bålmad der var planlagt. Fra fiskesøen kørte vi i samlet flok ind til Fanø Night&Stay (den gamle Efterskole/Navigationsskole) hvor vi havde lånt deres grillhytte der ligger omme bagved bygningerne. Her havde vi sat to store gasgrills op og nu skulle der laves aftensmad. Ris - karrysovs- røget sildesider, rogn, Bakskul, fiskefrikadeller af 3 kg fiskefars fra fiskehandleren, agurker, gulerødder, radiser og fladbrød. Og ved fælles hjælp var der varm mad klokken 18.15
Da vi kom der ud var der kaffe og brød klar og derefter en rundvisning i nogle af de 50 værelser man kan leje. Men der blev leget, spillet, løbet og snakket om eftermiddagen og det var et super sted at være. 
Opskrift bakskul 
Opskrift fladbrød: 1/2 l kold vand, 750. +g mel, 2 tsk salt, 10/25 g gær afhængig af hvor længe der er tid til at hæve. Æltes 10 min , dejen hæver fx 4 timer, slå dejen ned og lav bolle og lad dem hæve lidt. Rul bollerne til fladbrøden helt tynde og læg dem på grillen.  Se billederne


























































Ingen kommentarer:

Send en kommentar