Sådan ser verden ud her fra min plads

29. juni 2017

PopUpHøjskole uge 26 2017 -Dag fire -Besøg på Fanø Bigård ogfilmværksted og farvel

Dag fire bød på regnvejr og et besøg på Fanø Bigård. Jørgen og Søren tog i mod og fortalte om bierne - og hvordan de producerer honning. 
Alle fik en smagsprøve og vi købte et glas sommerhonning med hjem til frokosten. Jørgen og Søren er gode bi- og honningfortællere for både børnebørn og bedsteforældre.
Den sidste dag hen mod middag skulle vil lave en billedfortælling inspireret af temaet "skrald og affald" - og eventuelt lave en reklamefilm for HavMiljøvogterne. Jenny (gæstelærer) forklarede,hvordan man kan lave enkle film. Vi havde lidt tekniske vanskeligheder, men også det blev løst. Det gik fanstastisk godt med at producere film, og mange af de fotos, som blev taget på turene kom i brug. Resultaterne kan ses her:
Filmene fra de fire grupper.
Nr1 https://youtu.be/ltfbWFVrvvs Smid ikke affald i havene
Nr2 https://youtu.be/jTkS2kyZhhU En indtalt film om havmiljøvogterne og hvad vi kan gøre (storyboard)
Nr3 https://youtu.be/R0xdpts9igk  Smid ikke skrald - !
Nr4 https://youtu.be/wJhNL-2Jmtw Skrald i låget!

På afslutningsdagen holdt vi også Anna's fødselsdag og sang fødselsdagssang med det hele. Vi fik serveret de dejligste fødselsdagskagerkager og slik som afslutning på PopUpHøjskolen 2017.
 Tak til Lillian, der var bagermester.
Derefter sagde vi farvel og tak for denne gang med en en ny rundboldkamp.
 Fire fede dage er slut - stor tak til alle, der deltog og til alle, der hjalp med arrangementet og indholdet på højskolen.
Vi ses igen til næste år i den første uge af skoleferien (Esbjerg kommunes ferieplan)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar