Sådan ser verden ud her fra min plads

23. januar 2018

Udsolgt - Fanø PopUpHøjskole for Bedsteforældre og Børnebørn i uge 27 i 2018

Udsolgt- ring på 29262597 for forespørgsel. Inviter dine børnebørn til Fanø (- eller omvendt) fra  mandag 2.7 - torsdag 5.7 i uge 27, og giv dem en oplevelse de aldrig glemmer,- i den første uge af skolernes sommerferie. I kan jo også tage venners børn med.  Forældrene har ingen adgang 😪 

Vi mødes mandag 2.7 til og med torsdag 5.7 fra  10.00 til cirka 16.00 ( en dag til 19.00)  til leg og læring på vadehavsøen Fanø midt i Nationalpark Vadehavet, som også
er UNESCO’s verdensarv. Udgangspunktet er Nordby og bl. a. aktivitetsområdet ved Fanø Skole. Vi tilpasser aktiviteterne til de aldersgrupper, som tilmelder sig, og vi bliver også nødt til at tage hensyn til vejret. 
Hvad skal vi lave?
Rundt på opdagelse ved og i Vadehavet, høre og lære om fisk, opleve sømandens arbejde, møde Fanøkvinden, måske lave en digital fortælling i blog/film-form, på bunddyrsjagt,  tage på fiskesafari, spille spil, rundbold og petanque, synge, på stranden, lave mad på bål og de seje får muligheder for at overnatte i en shelter. Det er vigtigt  at I har cykler / cykelanhænger med for vi skal på cykelture afpasset efter deltagerne. (I forhold til tilgængelighed for alle, er det også muligt med bil).

Vi spiser fælles frokost sammen - og vi hjælper hinanden.
I skal selv sørge for overnatning, og der findes både dyre, mellem  og billige overnatningsmuligheder i form af sommerhuse, hytter og telte på Fanø, og vi hjælper gerne med at finde den rette indkvartering. Vent med at finde et overnatningssted for der er masser af muligheder, og vi sender jer gerne nogle muligheder, hvis I har brug for det..

Prisen er for fire hele dage med alle aktiviteter, frokost og en gang aftensmad, drikkevarer og lidt snack og frugt hver dag: 
En voksen og et barn 975kr, - efterfølgende voksen 475 kr eller barn 300 kr.  
Ekstra udgifter kan være gruppeentre i tilfælde af regnvejr og lignende i Esbjerg/Fanø. 
Et barn under 3-4 år betaler 200 kr. til mad, da vi tænker børnebørnene skal have en nogenlunde alder for at være med. Men det er helt op til jer.

Tilmelding og betaling af depositum :


Fanø Plus Oplysningsforening
Mads Thybo (lærer og journalist og bedstefar). Og vi har prøvet det før 😃

Yderligere oplysning mobil 29262597 eller på e-mail fanoeplus@mail.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar